SURSE DE PLASMĂ PENTRU DEBITARE AUTOMATĂ

Generatoare automate de debitare cu plasmă

THERMAL DYNAMICS… Lider mondial în Tehnologiile de Debitare cu Plasmă!

Thermal Dynamics este unul din pionierii tehnologiilor de debitare cu plasmă, având o experiență de peste 5 decenii.

Thermal Dynamics este un lider mondial care definește standarde în ceea ce privește flexibilitatea, fiabilitatea și performanțele echipamentelor de debitare cu plasmă. Sistemele manuale și cele automate, torțele pentru aplicații manuale și automate/mecanizate și linia completă de accesorii fac că Thermal Dynamics să poată acoperi întreaga plajă de aplicații pentru debitarea cu plasmă.

Echipamentele de debitare cu plasmă Thermal Dynamics pot fi utilizate pentru a tăia orice material care conduce curentul electric, de la grosimi foarte mici până la grosimi de peste 96 mm, cu o precizie excelentă și viteze de tăiere foarte mari.

De asemenea, tehnologiile speciale precum: Diameter PRO, Water Mist Secondary, etc. garantează soluția optimă în orice aplicație de debitare cu plasmă.

 Broșuri și filme de prezentare:

 Broșură CUTMASTER A: Gamă de echipamente de debitare cu plasmă cu aer comprimat destinate aplicațiilor manuale și/sau automatizării

Broșură AUTO-CUT: Gamă de echipamente convenționale de debitare cu plasmă destinate automatizării

Broșură ULTRA-CUT: Gamă de echipamente de debitare cu plasmă de mare precizie

Filmul următor vă prezintă soluțiile oferite de către Thermal Dynamics integratorilor sau clienților finali:

Filmul de mai jos vă prezintă întreaga gamă de echipamente automate de tăiere cu plasmă:

Filmul de mai jos vă prezintă echipamente de tăiere cu plasmă cu aer comprimat destinate aplicațiilor automate și manuale:

Lăsați-ne să vă demonstrăm cum echipamentele Thermal Dynamics vă ajută să reduceți timpii și costurile de execuție și să creșteți capacitatea de producție a firmei dumneavoastră!