MASTI PROTECTIE RESPIRATORIE – CLEAN SAPCE2

Masti autonome pentru protectie respiratorie – CleanSpace2

CleanSpace2™este o inovație majoră în domeniul protecției respiratorii constând într-un dispozitiv autonom prevăzut cu o mască ușoară și compactă, senzor de respirație care reglează automat cantitatea de aer inhalat și sistem autonom de purificare a aerului, conceput pentru a oferi utilizatorului protecție respiratorie confortabilă și mobilitate completă în timpul activităților desfășurate la serviciu sau acasă.

Filtrele utilizate în acest dispozitiv au rolul de a purifica aerul îndepărtând contaminanții aeropurtați cu potențial nociv asupra utilizatorului.

Broșură CleanSpace2 – ROM

Principalele caracteristici ale măștilor CleanSpace2™:

Ușoare și confortabile

Protecție inteligentă prin utilizarea senzorului de respirație AirSensit™ ce permite furnizarea unei cantități de aer controlată de respirația utilizatorului

Mobilitate îmbunătățită și compatibilitate cu alte echipamente de protecție personală

Calitate ridicată și fiabilitate deosebită

Acumulator cu o autonomie de funcționare între 4.5 și 6 ore la o singură încărcare

Semnale de avertizare pentru filtru și acumulator pentru asigurarea unei protecții continue.

Compatibilitatea cu alte echipamente de protecție personală este asigurată; design-ul special al CleanSpace2™ permițând utilizarea acestui dispozitiv împreună cu măști de sudură, căști de protecție, ochelari de vedere sau de protecție, fără a fi afectate confortul sau performanțele.

Ușoară și compactă unitate filtrantă se fixează în jurul părții posterioare a gâtului contrabalansând masca ușoară din silicon și furnizând aer proaspăt și curat reglând automat debitul în funcție de respirația utilizatorului. Această metodă unică de protecție respiratorie oferă beneficii semnificative utilizatorilor, făcându-i să se simtă confortabil și permițându-le în acest fel să-și îmbunătățească productivitatea.

CleanSpace2™ cântărește doar 600 g, este în conformitate cu standardul EN12942 și oferă utilizatorului aer curat cu un debit de până la 200 l/min.
Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru orice informații de natură tehnică și/sau comercială!