LASER

Lentile, oglinzi și duze pentru echipamentele de debitare laser

Firma noastră comercializează întreaga gamă de consumabile și piese de schimb pentru rezonatoarele LASER CO2: duze, capișoane, oglinzi, lentile, hârtie și lichid de curățare, etc.

În prezent suntem unul din principalii furnizori, din România, de consumabile și piese de schimb pentru echipamentele de debitare laser. Produsele comercializate de firma noastră sunt perfect compatibile cu echipamentele de debitare și sudare produse de firme precum: AMADA, BYSTRONIC, LVD, MAZAK, MITSUBISHI, PRECITEC, PRIMA INDUSTRIE, ROFIN, TRUMPF, etc.

În postura de distribuitor autorizat al cunoscutei firme II-VI Infrared SUA, liderul mondial în domeniul componentelor optice pentru echipamentele laser CO2 și singurul furnizor agreat de către toți producătorii de echipamente laser CO2, LASTECHNO WELD-CUT SRL Buzău vă oferă întreaga gamă de oglinzi și lentile originale la prețuri fără concurență.

Pe lângă vânzarea de consumabile și piese de schimb, clienții noștri beneficiază și de consultanță tehnică de specialitate în domeniu, în scopul îmbunătățirii calității și reducerii costurilor de producție.

Urmărind filmul de mai jos veți putea învăța procedura corectă de curățare a lentilelor pentru echipamentele de debitare laser CO2:

Contactați-ne și cu siguranță veți găsi soluțiile adecvate necesităților dumneavoastră!